Laatste foto’s Willem Ennes

 NLD/Laren/20120728 - Asrid Joosten en partner Willem Ennes winkelend in Laren voor een parasol, (Edwin Janssen/foto: Edwin Janssen) NLD/Laren/20120728 - Asrid Joosten en partner Willem Ennes winkelend in Laren voor een parasol, (Edwin Janssen/foto: Edwin Janssen) NLD/Amsterdam/20050520 - Lunch genomineerden Musical awards 2005, Wilem Ennes (Edwin Janssen)

07-09-12 Muziekproducent en toetsenist Willem Ennes is donderdag op 65-jarige leeftijd in zijn woonplaats Amsterdam overleden. Willem Ennes was de man van Astrid Joosten en werd bekend als toetsenist bij de jazzrockband Solution in de jaren zeventig. De band scoorde bescheiden hits met Empty Faces, It’s only just begun en Run away. In 1983 ging Solution uit elkaar. Ennes ging verder als producent en sessiemuzikant. Hij trad onder meer op met Jan Akkerman, Margriet Eshuijs en de Time Bandits. De Groningse band scoorden een aantal hits in Nederland, toen ze besloten om in 1983 uit elkaar te gaan. Willem werd toen producent en sessiemuzikant.

De presentatrice en haar man waren sinds 2000 getrouwd.

**  klik op de foto voor meer afbeeldingen **

 

© 2012 – 2015, Edwin Janssen. All rights reserved,

Deel dit bericht met anderen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •